Sunday, March 6, 2016

Hitta bästa klippen

För att hitta bästa klippet på en begagnad bil, måste du bestämma dig för vilken bil som passar dig bäst. Det enklaste sättet är att ställa ett par frågor om den bilmodellerna du är intresserad av.
1. Vill du ha prestanda? Om svaret på frågan är ett solklart Ja är antagligen en lite sportigare modell något som passar dig. Kom ihåg att en sportigare modell oftare innebär dyrare drifts- och försäkringskostnader.
2. Behöver du ha mycket utrymme? Alla gilla rymliga bilar, men hur mycket utrymme behöver just du? Behöver du en minibuss eller bara en lite större bilmodell? 
3. Vilken är din budget? Hur mycket pengar du är villig att spendera kommer i huvudsak att styra vilken bilmodell du kommer köpa. Använd Internet för att jämföra och söka efter bilmodeller du kan tänka dig. Borta är de dagarna när du åkte runt mellan bilhandlarna för att hitta ditt bästa klipp. www.annonskoll.nu är en utmärkt webbsida för att både jämföra bilmodellerna och priserna på begagnade bilar. En begagnad bil kan man köpa för så lite som 5000kr.
Bilauktioner är ett mycket bra sätt att hitta ett fynd på. Vem som helst kan åka till en bilauktion och ropa hem det bästa klippet, men tänk på att begagnade bilar säljs i befintligt skick och är du ingen bilexpert, försök att ha någon bil kunnig person med dig.
Auktioner i all ära, men ingen gillar att stå ute i kylan. Bilauktioner var vanligt förr i tiden där folk stod och ropade ut sina bud. När internet blev gemene mans tillgång fick vi helt plötsligt möjlighet att ta del av sådant som normalt inte skulle vara tillgängligt för oss. Ta t ex myndighetsauktioner där myndigheterna gör sig av med oönskade saker eller överskottslager. Allt måste bort och vanligtvis till ett vrakpris. Det kan vara beslagtagna bilar eller helt enkelt bilar som myndigheter inte längre vill ha. Hur som helst kan det innebära att din nästa begagnade bil är ett bra fynd.No comments:

Post a Comment