Sunday, March 6, 2016

Köp och sälj Norrköping

Annonskoll - där säljare och köpare i Norrköping möts”

Letar du efter begagnade prylar i Norrköping? Annonskoll ger dig stenkoll på utbudet av bostäder, husdjur, begagnade saker och prylar av second hand m.m. i Norrköping. Detta genom att sammanställa annonser som läggs ut på olika köp/sälj-sajter runt om på nätet. Letar du efter ett nytt hus, eller kanske något så litet som en klocka? Det spelar ingen - Annonskoll har samlat utbudet av begagnade prylar i Uppsala fördelat på en mängd varierande kategorier. När du har fyllt i vad du letar efter får du sedan snabbt och smidigt ett sms när en ny annons har publicerats i Norrköping på just det du letar efter

Köp och sälj Malmö

”Annonskoll - där säljare och köpare i Malmö möts”

Letar du efter begagnade saker att köpa i Malmö? Annonskoll är aktören som ger dig stenkoll på utbudet av second hand-prylar, husdjur, bostäder och annat som annonseras ut i Malmö. Detta genom att sammanställa annonser som läggs ut på olika köp/sälj-sajter runt om på nätet. 

Letar du kanske efter en begagnad bil, en klocka eller begagnade möbler? Lugn, Annonskoll har samlat utbudet av begagnade prylar i Malmö - allt på ett och samma ställe. Du som köpare får snabbt och smidigt ett sms när en ny annons har publicerats i Malmö på just det du letar efter. Fyll bara i det du söker, så sköter vi sorteringen åt dig. Kom igång redan idag!

Tips och Råd

Här följer ett par tips på vad du kan tänka på när du ska köpa eller sälja begagnade saker i Malmö.

Jämför annonserna

På Annonskoll finns det en mängd olika annonser. Överblick är alltså steget som Annonskoll sköter, men ett gott råd för dig som köpare är sedan att jämföra annonserna i lugn och ro. Väg fördelar och nackdelar mot varandra och förhasta inte ditt köp, för kom ihåg att ångerrätt i gengäld inte gäller på köp av begagnade varor.

Snabb mailkontakt

Säljare uppskattar ofta snabba affärer. Var därför snabb på sms eller telefon och dröj inte - då finns det risk att säljaren väljer en annan köpare istället.

Dubbelkolla fraktavgiften

Även om både du som säljare eller köpare är bosatta i Stockholm, kanske ni föredrar att skicka varan per post istället. Var då noga med att dubbelkolla vem som står för fraktavgiften så att inga missförstånd uppstår. Ett gällande råd för dig som säljare är att redan i annonsen ange sådan information.



Köp och sälj i Malmö med Annonskoll

Köpare - fyll bara i vad du söker och ange en passande kategori nedan, så sorterar vi alla annonser åt dig i Malmö. Sedan kan du lugnt luta dig tillbaka och invänta sms-notiser från annonser som passar dina önskemål i Malmöomårdet. Enkelt, snabbt och smidigt - det är Annonskoll. 


Köp och sälj Göteborg

Annonskoll - där säljare och köpare i Göteborg möts” 

Är du på jakt efter begagnade prylar att köpa i Göteborg? Annonskoll är aktören som ger dig stenkoll på utbudet av second hand, bostäder, husdjur och mycket annat i Göteborg. Detta genom att sammanställa annonser som läggs ut på olika köp/sälj-sajter runt om på nätet. 

Letar du kanske efter en begagnad cykel, båtdelar eller begagnade accessoarer och kläder? Lugn, Annonskoll har samlat utbudet av begagnade prylar i Göteborg - allt på ett och samma ställe. 

Du får snabbt och smidigt ett sms när när en ny annons har publicerats i Göteborg på just det du letar efter. Fyll bara i det du söker, så sköter vi sorteringen åt dig.

Tips och Råd 

Nedan har vi sammanställt ett par tips på vad du kan tänka på när du ska köpa eller sälja begagnade saker i Göteborg.

Finns garanti?

En bra sak att dubbelkolla är om det finns garanti på varan du köper. Kanske ska du köpa en begagnad dator i Göteborg och då är det möjligt att säljaren har garanti kvar som fortfarande täcker varan. Red därför ut vilka dokument som gäller, och be gärna om kvitto om så finns.

Var specifik 

En duktig säljare använder en informativ rubrik - kanske med storlek, märke och färg om det gäller kläder. Försök därför som säljare att delge så mycket information som möjligt i rubriken, eftersom det underlättar när du ska hitta rätt köpare. Var också så specifik som det går i själva annonsen för att undvika missförstånd. Kom också ihåg att vara ärlig - det är bättre att erkänna brister i varan direkt än att det framkommer på plats eller i efterhand.

Köp och sälj i Göteborg med Annonskoll

Annonskoll, aktören med stenkoll. Du som köpare i Göteborg kan lugnt luta dig tillbaka och invänta sms- eller mailnotiser från annonser som passar dina önskemål i Göteborgsområdet eller i något annat område. Fyll bara i det du söker nedan, och kom igång redan idag! Enkelt, snabbt och smidigt - det är Annonskoll. 

Köp och sälj Stockholm

”Annonskoll - där säljare och köpare i Stockholm möts”

Letar du efter begagnade saker att köpa i Stockholm? Lugn, Annonskoll är aktören som ger dig stenkoll på utbudet av bostäder, husdjur, second hand-kläder, begagnade möbler m.m i Stockholm. Vi har nämligen samlat utbudet av begagnade prylar i Stockholm från en mängd varierande kategorier och köp/sälj-sajter - allt på ett och samma ställe. 

Letar du kanske efter en begagnad bil, en cykel eller begagnade kläder och accessoarer? Då får du snabbt och smidigt ett sms när en ny annons har publicerats i Stockholmsområdet. Fyll bara i det du söker, så sköter vi gallringen åt dig. Kom igång redan idag!

Tips och Råd

Här följer lite tips på vad du kan tänka på när du ska köpa eller sälja begagnade saker i Stockholm.

Var specifik

För att öka chansen att hitta exakt det du söker i Stockholm är ett gott råd att vara så specifik som möjligt när du fyller i vad du letar efter. En duktig säljare har använt en informativ rubrik - kanske med storlek, märke och färg om det gäller ett klädesplagg. 

Stäm träff eller posta?

Även om både du som säljare eller köpare är bosatta i Stockholm, kanske säljaren föredrar att skicka varan per post istället. Var då noga med att dubbelkolla vem som står för fraktavgiften så att inga missförstånd uppstår.

Betalning

I en bra annons bör det framgå innan hur säljaren vill ha betalt. Ska ni dock mötas upp i Stockholm är kontanter alltid ett bra alternativ om det inte gäller stora summor. Ett annat smart alternativ är att använda den nya betaltjänsten Swish för att skicka pengarna direkt på plats.

Köp och sälj i Stockholm med Annonskoll

Överblick är steget som Annonskoll sköter. Du som köpare i Stockholm kan alltså bara lugnt luta dig tillbaka och invänta sms-notiser från annonser som passar dina önskemål i Stockholmsområdet.
Enkelt, snabbt och smidigt - det är Annonskoll. Kom igång redan idag!


Hitta bästa klippen

För att hitta bästa klippet på en begagnad bil, måste du bestämma dig för vilken bil som passar dig bäst. Det enklaste sättet är att ställa ett par frågor om den bilmodellerna du är intresserad av.
1. Vill du ha prestanda? Om svaret på frågan är ett solklart Ja är antagligen en lite sportigare modell något som passar dig. Kom ihåg att en sportigare modell oftare innebär dyrare drifts- och försäkringskostnader.
2. Behöver du ha mycket utrymme? Alla gilla rymliga bilar, men hur mycket utrymme behöver just du? Behöver du en minibuss eller bara en lite större bilmodell? 
3. Vilken är din budget? Hur mycket pengar du är villig att spendera kommer i huvudsak att styra vilken bilmodell du kommer köpa. Använd Internet för att jämföra och söka efter bilmodeller du kan tänka dig. Borta är de dagarna när du åkte runt mellan bilhandlarna för att hitta ditt bästa klipp. www.annonskoll.nu är en utmärkt webbsida för att både jämföra bilmodellerna och priserna på begagnade bilar. En begagnad bil kan man köpa för så lite som 5000kr.
Bilauktioner är ett mycket bra sätt att hitta ett fynd på. Vem som helst kan åka till en bilauktion och ropa hem det bästa klippet, men tänk på att begagnade bilar säljs i befintligt skick och är du ingen bilexpert, försök att ha någon bil kunnig person med dig.
Auktioner i all ära, men ingen gillar att stå ute i kylan. Bilauktioner var vanligt förr i tiden där folk stod och ropade ut sina bud. När internet blev gemene mans tillgång fick vi helt plötsligt möjlighet att ta del av sådant som normalt inte skulle vara tillgängligt för oss. Ta t ex myndighetsauktioner där myndigheterna gör sig av med oönskade saker eller överskottslager. Allt måste bort och vanligtvis till ett vrakpris. Det kan vara beslagtagna bilar eller helt enkelt bilar som myndigheter inte längre vill ha. Hur som helst kan det innebära att din nästa begagnade bil är ett bra fynd.



Mobiltelefoner

Du kan sälja sin mobiltelefon för pengar och sälja den vid rätt tillfälle för att du skall gå så bra betalt som möjligt. Som du vet så kommer värdet på din mobiltelefon att minska i takt med att det kommer nyare modeller, med nyare funktioner, på marknaden. Det finns tusentals webbsidor som erbjuder sig att köpa din begagnade mobiltelefon för pengar. Skicka bara din mobiltelefon till dem, och inom några dagar mottar du betalningen.
När du tänker byta ut din gamla mobiltelefon med en nyare modell, är att lämna in den till återvinningen det bästa för miljön. Gamla mobiltelefoner kan ha en avsevärd påverkan på miljön om de inte återvinns på ett korrekt sätt. Det bästa av allt är att även återvunna mobiltelefoner kan ge dig en förtjänst. Det finns webbsidor som kan betala ganska bra för att återvinna din gamla mobiltelefon. Till och med vissa handlare ger så bra som 50% av värdet på en ny mobiltelefon på marknaden. Du får betalt baserat på skicket på din gamla mobiltelefon, även om den är skadad.
Tyvärr är återvinning av mobiltelefoner för pengar inte det vanligaste alternativet för miljontals mobilanvändare när de skall byta ut den mot en nyare modell. Antingen glöms de av i en låda någonstans eller så läggs de ut på någon auktionssida som tradera eller på någon annonssajt t ex blocket, där de ofta glöms av om de inte säljs snabbt.
Istället skulle man leta upp någon av de mobilåtervinnings webbsidorna som finns. Där kan du jämföra eventuellt pris du skulle erhålla för din gamla mobiltelefon. Välj det alternativt som passar dig bäst och som ger bäst betalning för din använda mobiltelefon. På det här sättet kan du byta ut din gamla mobiltelefon mot den senaste modellen, och samtidigt spara en massa tid och göra en god gärning för miljön.
Besök www.annonskoll.nu för att göra en jämförelse över hur mycket pengar du skulle kunna få för din mobiltelefon. Funderar du på att återvinna din gamla mobiltelefon besök någon av alla webbsidorna som erbjuder ”pengar för begagnade mobiltelefoner”. Du kan sälja din använda mobiltelefon på internet och erhålla betalning inom ett par dagar, och att göra en prisjämförelse genom att använda webbsidor som www.annonskoll.nu är ett bra verktyg innan försäljningen.

SMS notifieringar

Jag förundras ofta över hur snabbt SMS notofieringarna kommer när jag tar ut pengar från en bankomat, ibland får jag t.o.m notifieringar innan maskinen har matat ut pengarna. Om du, som jag, är lite intresserad av sådant, kan det intressera dig att ungefär 95% av alla SMS levereras inom 10 sekunder.
SMS meddelandentjänsten uppstod under tidiga 80 talet, som ett kommunikationsmedel för ingenjörer som byggde mobilnäten. Den globala acceptansen har varit total inom GSM tjänsterna. 2008 rapporterade Portio Research, att marknaden för SMS meddelanden förväntas öka med 9,5% till att överskrida ofattbara 5 trillioner meddelanden per år.
SMS som är den mest använda formen av meddelande tjänsterna, kommer att användas av över 3,2 miljarder användare 2013. Enligt ledande SMS tjänsteföretaget beepsend så är det så mycket som 97% av alla människor som öppnar ett SMS direkt när det anländer, medans andra meddelande tjänster så som email inte alls har lika stor dragkraft för användaren att öppna det direkt.

Annonsbevakning(Classifieds alerts) : Enligt rapporten Svenskarna och Internet från 2011 så spenderar vi i snitt 20 timmar i veckan, och mycket av den tiden spenderas på sociala medier, men vi spenderar även mycket tid på att surfa runt på annonssajter och leta efter prylar. Allt eftersom utbudet at prylar ökar online och fler och fler människor är uppkopplade, blir det viktigare att snabb som köpare kunna kontakta en eventuell säljare för att kunna göra en snabb affär. Ett bra hjälpmedel är att skapa en så kallad annonsbevakning, som fungerar som så att istället för att sitta och leta, så får du ett SMS eller email så fort en ny annons publiceras som matchar din annonsbevakning.

(used cars)Begagnade bilar: Bilen är en av den allra viktigaste maskinen som människan har utvecklat. Att transportera människor mellan platser på ett tryggt, bekvämt och snabbt sätt. Dessa maskinen kan finnas I princip överallt, givetvis finns det ju tillfällen när en ägare till en av dessa maskiner, bestämmer sig för att sälja sin bil. Med så manga människor som är villiga att köpa en bil, kan det verka som om det är enkelt att göra sig av med ett fordon. Men det finns faktiskt ett korrekt sätt att sälja en begagnad bil, dessa tips kommer de till att du säljer din bil med bästa möjliga vinst och minsta möjliga krångel.
1. Kontrollera marknaden efter liknande bilar, specifika bilar har olika värden för olika billister. Marknadsvärdet påverkas av olika faktorer såsom bilens historia, och efterfrågan av just den modellen på marknaden. Om du är osöker på hur mycket din bil är värd på privatmarknaden, kontrollera nypriset priset på äldre liknande bilar, och se hur mycket de är värda nu. Dessa pristrender kan ge dig en indikation på hur mycket du skulle kunna få för din bil.
2. Utvärdera skicket på din bil, priset du kan få för din begagnade bil är beroende inte bara på vilken bilmodell, utan även på skicket på bilen. Om din bil är i väldigt gott skick och går utan problem, kan du förvänta dig ett ganska bra pris. Om din bil är i dpligt skick eller inte är körbar, skall du vara glad om du ens kan sälja den till ett pris som är i paritet med marknadsvärdet. Om du säljer en begagnad bil som är i perfekt skick och som inte har gått många mil, kan du förvänta dig att göra en väldigt bra affär.

3. Se till att bilen är i så bra skick som möjligt. Om du har möjlighet och har pengar eller tid att se till att den begagnade bilen är i så gott skick som det bara går. Visst det kanske kostar lite pengar eller lite slit och tid, men vinsten med att ha en bil i perfekt presentabelt skick vid en försäljning kan vara väldigt hög. Fixa till din bil ordentligt och du kommer inte att ångra det.

4. Annonsera – för att få din begagnade bil såld måste du få uppmärksamheten av potentiella köpare, och det enklaste sättet är att lägga upp en annons på någon av annonssajterna där det är vanligt att begangnade bilar säljs. När du lägger upp en annons är det viktigt att ha bra foton att bifoga till annonsen, samt ha med så många relevanta fakta om bilen som möjligt för att fånga köparens intresse. Du kan även använda kreativa metoder såsom att spela in en utställningsvideo för att attrahera fler köpare.

5. Slutför sörsäljningen - Det är den här delen som vissa säljare tyvärr misslyckas med. När en beganad bil visas för en potentiell köpare, se då till att visa din bästa sida, var även öppen för förhandlingar, men undvik köpare som bara vill pressa priset till max. Att vara påläst om bilen och kunna beskriva de bästa med den kan även öka dina chanser att få en lyckad försäljning. När en köpare väl nappar, slutför affären, och båda två kommer att gå därifrån och känna sig som vinnare.