Sunday, March 6, 2016

Köp och sälj Göteborg

Annonskoll - där säljare och köpare i Göteborg möts” 

Är du på jakt efter begagnade prylar att köpa i Göteborg? Annonskoll är aktören som ger dig stenkoll på utbudet av second hand, bostäder, husdjur och mycket annat i Göteborg. Detta genom att sammanställa annonser som läggs ut på olika köp/sälj-sajter runt om på nätet. 

Letar du kanske efter en begagnad cykel, båtdelar eller begagnade accessoarer och kläder? Lugn, Annonskoll har samlat utbudet av begagnade prylar i Göteborg - allt på ett och samma ställe. 

Du får snabbt och smidigt ett sms när när en ny annons har publicerats i Göteborg på just det du letar efter. Fyll bara i det du söker, så sköter vi sorteringen åt dig.

Tips och Råd 

Nedan har vi sammanställt ett par tips på vad du kan tänka på när du ska köpa eller sälja begagnade saker i Göteborg.

Finns garanti?

En bra sak att dubbelkolla är om det finns garanti på varan du köper. Kanske ska du köpa en begagnad dator i Göteborg och då är det möjligt att säljaren har garanti kvar som fortfarande täcker varan. Red därför ut vilka dokument som gäller, och be gärna om kvitto om så finns.

Var specifik 

En duktig säljare använder en informativ rubrik - kanske med storlek, märke och färg om det gäller kläder. Försök därför som säljare att delge så mycket information som möjligt i rubriken, eftersom det underlättar när du ska hitta rätt köpare. Var också så specifik som det går i själva annonsen för att undvika missförstånd. Kom också ihåg att vara ärlig - det är bättre att erkänna brister i varan direkt än att det framkommer på plats eller i efterhand.

Köp och sälj i Göteborg med Annonskoll

Annonskoll, aktören med stenkoll. Du som köpare i Göteborg kan lugnt luta dig tillbaka och invänta sms- eller mailnotiser från annonser som passar dina önskemål i Göteborgsområdet eller i något annat område. Fyll bara i det du söker nedan, och kom igång redan idag! Enkelt, snabbt och smidigt - det är Annonskoll. 

No comments:

Post a Comment