Sunday, March 6, 2016

Köp och sälj Malmö

”Annonskoll - där säljare och köpare i Malmö möts”

Letar du efter begagnade saker att köpa i Malmö? Annonskoll är aktören som ger dig stenkoll på utbudet av second hand-prylar, husdjur, bostäder och annat som annonseras ut i Malmö. Detta genom att sammanställa annonser som läggs ut på olika köp/sälj-sajter runt om på nätet. 

Letar du kanske efter en begagnad bil, en klocka eller begagnade möbler? Lugn, Annonskoll har samlat utbudet av begagnade prylar i Malmö - allt på ett och samma ställe. Du som köpare får snabbt och smidigt ett sms när en ny annons har publicerats i Malmö på just det du letar efter. Fyll bara i det du söker, så sköter vi sorteringen åt dig. Kom igång redan idag!

Tips och Råd

Här följer ett par tips på vad du kan tänka på när du ska köpa eller sälja begagnade saker i Malmö.

Jämför annonserna

På Annonskoll finns det en mängd olika annonser. Överblick är alltså steget som Annonskoll sköter, men ett gott råd för dig som köpare är sedan att jämföra annonserna i lugn och ro. Väg fördelar och nackdelar mot varandra och förhasta inte ditt köp, för kom ihåg att ångerrätt i gengäld inte gäller på köp av begagnade varor.

Snabb mailkontakt

Säljare uppskattar ofta snabba affärer. Var därför snabb på sms eller telefon och dröj inte - då finns det risk att säljaren väljer en annan köpare istället.

Dubbelkolla fraktavgiften

Även om både du som säljare eller köpare är bosatta i Stockholm, kanske ni föredrar att skicka varan per post istället. Var då noga med att dubbelkolla vem som står för fraktavgiften så att inga missförstånd uppstår. Ett gällande råd för dig som säljare är att redan i annonsen ange sådan information.Köp och sälj i Malmö med Annonskoll

Köpare - fyll bara i vad du söker och ange en passande kategori nedan, så sorterar vi alla annonser åt dig i Malmö. Sedan kan du lugnt luta dig tillbaka och invänta sms-notiser från annonser som passar dina önskemål i Malmöomårdet. Enkelt, snabbt och smidigt - det är Annonskoll. 


No comments:

Post a Comment