Sunday, March 6, 2016

Köp och sälj Stockholm

”Annonskoll - där säljare och köpare i Stockholm möts”

Letar du efter begagnade saker att köpa i Stockholm? Lugn, Annonskoll är aktören som ger dig stenkoll på utbudet av bostäder, husdjur, second hand-kläder, begagnade möbler m.m i Stockholm. Vi har nämligen samlat utbudet av begagnade prylar i Stockholm från en mängd varierande kategorier och köp/sälj-sajter - allt på ett och samma ställe. 

Letar du kanske efter en begagnad bil, en cykel eller begagnade kläder och accessoarer? Då får du snabbt och smidigt ett sms när en ny annons har publicerats i Stockholmsområdet. Fyll bara i det du söker, så sköter vi gallringen åt dig. Kom igång redan idag!

Tips och Råd

Här följer lite tips på vad du kan tänka på när du ska köpa eller sälja begagnade saker i Stockholm.

Var specifik

För att öka chansen att hitta exakt det du söker i Stockholm är ett gott råd att vara så specifik som möjligt när du fyller i vad du letar efter. En duktig säljare har använt en informativ rubrik - kanske med storlek, märke och färg om det gäller ett klädesplagg. 

Stäm träff eller posta?

Även om både du som säljare eller köpare är bosatta i Stockholm, kanske säljaren föredrar att skicka varan per post istället. Var då noga med att dubbelkolla vem som står för fraktavgiften så att inga missförstånd uppstår.

Betalning

I en bra annons bör det framgå innan hur säljaren vill ha betalt. Ska ni dock mötas upp i Stockholm är kontanter alltid ett bra alternativ om det inte gäller stora summor. Ett annat smart alternativ är att använda den nya betaltjänsten Swish för att skicka pengarna direkt på plats.

Köp och sälj i Stockholm med Annonskoll

Överblick är steget som Annonskoll sköter. Du som köpare i Stockholm kan alltså bara lugnt luta dig tillbaka och invänta sms-notiser från annonser som passar dina önskemål i Stockholmsområdet.
Enkelt, snabbt och smidigt - det är Annonskoll. Kom igång redan idag!


No comments:

Post a Comment